Меню KDT

Новости

Школьное питания 2021-2022 гг

Бракераждық комиссияның жұмыс жоспары
*Асхананың санитарлық жағдайын және ас мәзіріне бракераждық комиссияның келісімі
*Асханада тамақтану кезінде оқушылардың тәртібіне көңіл бөлу
*Асхананың және дайындалған тамақ сапасын бақылау
*Бракераждық бақылау журналын толтыру
*Асханада ыстық тамақтың дайындалуы, берілуі бойынша тексеру, ұйымдастыру және анықтама жазу
* Асханадағы азық-түлікті сақталуына бақылау жасау
*Асханада дайындалатын ыстық тамақты және тағыда басқа тағамдардың сапасына бақылау жүргізу
* Бракераждық коммися отырысы

Просмотров: 197

Комментарии


Чтобы оставлять комментарии авторизуйтесь

Опрос

Статистика

  • Осы айда9
  • Осы аптада2
  • Кеше0
  • Бүгін1
  • Желіде:0

Полезные ссылки